Cena: 8.50 x 10 dag*

Sir Grill wędzony

Dla tych, u których Sir Grill nie wzbudza wystarczających emocji, powstała wędzona odmiana tego szlachetnego sera. Na patelni czy ruszcie zachowuje się tak samo – nie rozpuszcza się, rumieniąc się na wierzchu, a w środku zmieniając w delikatną piankę – zachowuje jednak delikatny dymny posmak. Można go także spożywać na zimno: jest wtedy nieco podobny do wędzonego oscypka.

Sir Grill wędzonySir Grill jest produkowany z mleka pasteryzowanego (koziego). We wrześniu 2013 r. otrzymał tytuł Smaku Roku na Festiwalu Dobrego Smaku w Grucznie.

 

 

 

 

 

 

 

Warunki zakupu: zamówienia serów na wagę realizujemy dla gramatur będących wielokrotnością 10 dag. Minimalna ilość sera, którą można zamówić, to 20 dag (zamówienia mniejsze zostaną zwiększone do 20 dag). Podana kwota jest wartością orientacyjną, gdyż ostateczna gramatura może się nieznacznie różnić. Sery są pakowane próżniowo – zazwyczaj jako jeden kawałek o wadze zbliżonej do wybranej w zamówieniu. W przypadku, gdy dany produkt ma zostać przygotowany w specjalny sposób (np. zapakowany oddzielnie lub przesłany w postaci całego krążka), prosimy o zaznaczenie tego w formularzu zamówienia.